ENJOY VIETNAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 173 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Enjoy Vietnam. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 20:27 Pho was lekker, jammer dat het lauw was. Als er een plastic kommetje geserveerd was was het beter geweest. Ik ga het wel nog een keer proberen.
23 nov 2022 om 22:36 Voor de prijs die je betaald krijg je enorm weinig eten. De kwaliteit was niet dusdanig hoog om dit te compenseren.
15 nov 2022 om 22:10 Pho smaakte mij helaas niet (persoonlijke smaak, eerste keer pho). Maar het was duidelijk dat het van hele goede kwaliteit is. De loempia’s waren helaas koud geworden.
15 nov 2022 om 17:24 Bezorgkosten zijn absurd (€ 3,79). Eten was heel goed.
27 sep 2022 om 19:48 Lekker eten
14 sep 2022 om 16:00 Pho is heel erg lekker!
12 sep 2022 om 20:29 Super lekker eten en vriendelijk personeel. Was iets misgegaan met de bestelling en werd top geregeld!
20 aug 2022 om 21:05 I was surprised with the good quality of pho:) i missed some spices/saus but it was pretty good food. Very fast and friendly delivery guy.
18 aug 2022 om 22:18 Goede smaken, maar miste de spicey in de extra pittige papayasalade. Verder een voldoende, maar prijs kwaliteit is niet in balans.
11 aug 2022 om 21:10 Great tasting food
8 jul 2022 om 9:13 Erg veel geld voor klein bakje slecht eten, 3 garnalen, noodles en wat andijviesla en veel koriander Gelukkig had ik ook ijs besteld