ENJOY VIETNAM

ENJOY VIETNAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 148 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Enjoy Vietnam. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 20:43 Altijd top eten!
11 mei 2022 om 21:02 Lekker en snel
26 apr 2022 om 20:06 Eten was goed. Samen gegeten met een echte (100% afgerond) Vietnamees en die vond het lekker (Banh Xeo). Enige minpuntje was dat de bezorger bij de deur (van ons bedrijf) bleef staan en niet belde waardoor de Pho wat koud was geworden.
19 apr 2022 om 8:08 Bestelling was keurig netjes op tijd, wij hadden wel heel lang van tevoren onze bestelling geplaatst maar goed, toch hwel fijn dat het netjes op tijd was. Bo lu lac met biefstuk onder andere besteld, super mals vlees. Erg lekker!
9 apr 2022 om 23:29 Eten heel lekker alleen wel echt te weinig voor het geld helaas.
2 apr 2022 om 18:20 Eten echt veel te weinig, zeker voor die prijs. Ik heb hierna nog pizza besteld van de honger. Wel goede bezorging en vriendelijke man!
14 mrt 2022 om 19:06 De Tom Rim is hemels!
11 mrt 2022 om 7:46 Het eten is altijd heerlijk en de bezorger was ontzettend vriendelijk! Zeker een aanrader!
29 jan 2022 om 20:45 Ruim anderhalf uur moeten wachten op het eten. Meerdere keren gebeld maar de telefoon werd niet opgenomen. Eten was matig, niets bijzonders. Zou dit restaurant niet aanbevelen.
25 jan 2022 om 22:02 Was erg lekker. Bovenverwachting goed. Iedereen happy dus zeker voor herhaling vatbaar.
14 jan 2022 om 21:31 Eerste keer besteld hier en we waren niet onder de indruk. Voor €25 aan rijst net genoeg voor mijn vriendin en dat is geen grote eter. Ik heb zelf maar restjes van gister opgegeten. Wel een aardige bezorger. We zullen niet gouw meer iets bestellen
30 dec 2021 om 9:38 Eten was echt heerlijk. Bezorgtijd was wel erg lang helaas.